Salaris Administratie

Doet u uw Salarisadministratie nog altijd zelf of gaat U voor de volledige uitbesteding?

Ons team

Het voordeel van uitbesteding is dat u zich als ondernemer volledig kunt richten op uw onderneming en dat wij al uw administratieve lasten met betrekking tot de salarisadministratie overnemen. Bij Mifo Adviesgroep is uw complete salarisadministratie in vertrouwde handen en onze medewerkers zorgen ervoor dat uw salarisadministratie aansluit aan de fiscale regels en uw behoeften. Vele voordelen voor U als werkgever/ondernemer!

De werkwijze van Mifo Adviesgroep is uniek en de voordelen zijn ongekend.

Ons kantoor is op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van de salarisadministratie en de fiscale wetten die daarbij horen. De regels en subsidies, ongeacht de branche waarin uw onderneming actief is, zijn bij ons bekend.

Onze medewerkers zijn flexibel en kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. De medewerkers van Mifo Adviesgroep weten veel van U als werkgever en zijn daardoor in staat om snel oplossingen aan te reiken.

Subsidie via UWV: http://www.uwv.nl/werkgevers/formulieren/index.aspx 

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Bent u een (startende)ondernemer? Mifo Adviesgroep BV is gericht om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen van ondernemers. Benieuwd wat Mifo Adviesgroep BV voor u kan betekenen? Plan dan snel een vrijblijvend gesprek in om samen te kijken naar de mogelijkheden.