Opstellen jaarrekeningen

Wetende dat ons advies groei voor uw bedrijf kan betekenen, houd in dat we samen uw bedrijf tot een grote hoogte kunnen brengen.

Over ons

Opstellen van een jaarrekening

Hier komt heel veel bij kijken. Het gaat in de praktijk niet alleen maar om het invoeren van een administratie in een software pakket. Je hebt natuurlijk te maken met allerlei soorten belastingen waaronder omzetbelasting (btw) inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting enz enz.

Tegenwoordig ligt de nadruk met name op controle en de daarbij behorende adviezen U moet dan denken aan:

  1. Tax controle
  2. Verzekerings controle (niet onderverzekerd)
  3. Aansprakelijkheidsverzekering (u kunt hierbij denken aan WKA)
  4. Risco controle (neemt de ondernemer niet teveel risico voor het bedrijf)
  5. Juridisch zaken (afdichten contracten)
  6. Factuur controle (voldoen de facturen wel aan de eisen van de wet)
  7. Debiteur controle
  8. Digitalisering
  9. Subsidies

Meer informatie

Heeft u vragen over het opstellen van een jaarrekening, of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan gerust contact op met ons voor al uw vragen.

Wanneer wij onvoldoende controle uitvoeren kan dit grote gevolgen voor uw onderneming hebben maar ook op de betrouwbaarheid van onze onderneming.

Wetende dat ons advies groei voor uw bedrijf kan betekenen, houd in dat we samen uw bedrijf tot een grote hoogte kunnen brengen. Ons kantoor steekt veel tijd in een client dit uitgaande van een langdurende relatie tussen beide.

*Volgens de wet ligt te allen tijde de verantwoordelijkheid van uw administratie bij u vergeet dat niet bij het afgeven van uw administratie.